NYT MEDLEMSSYSTEM

20-02-2024
Kære medlemmer                           
Holbæk gymnastikforening overgår pr. 13' marts 
2024 til et nyt medlemssystem. - Zakobo. 
Det er denne hjemmeside du nu er "landet"på.

Vi håber dette nye system som indeholder både et nyt medlemsregistreringssystem, økonomisystem og hjemmeside kan leve op til de forventninger vi har, 
til glæde for for både jer medlemmer, instruktører og bestyrelse - kort sagt hele foreningens behov.

Du kan tilmelde dig hold både via den øverste linje "TILMELD" eller scrolle lidt ned og finde "BLIV MEDLEM AF HOLBÆK GYMNASTIKFORENING I DAG".
Du kan sortere i holdene ved at vælge eks.vis "Holdgrupper" og der vælge den aldersgruppe, dag, sted du har ønske om.
Du kan se under "DIN PROFIL" om du står med de korrekte oplysninger og rette til hvis der står forkert eller der kommer ændringer i eks.vis adresse, mail mv.

Giver den nye hjemmeside udfordringer er du velkommen til at kontakte
Aase Holm på den nye mail aah@holb-gym.dk eller Tlf. 2922 6161


 

Læs mere

Motionsdag i Holbæk Gymnastikforening

29-04-2024

KOM OG VÆR MED! 🤣                        Alle medlemmer inviteres til MOTIONSDAG PÅ SEMINARIET, SØNDAG DEN 26' MAJ 2024. Der vil være aktivitet for børnene i tidsrummet fra kl. 10.00 og frem til kl. 12.00. Her vil vores dygtige børneinstruktører stå for aktiviteterne.

Fra kl. 12.15-kl. 14.15 er det så de voksne og seniorernes tur til at røre sig. Her vil vores dygtige voksen/senior instruktører stå for aktiviteterne.

Vi glæder os til at se små som store på dagen, at være aktive sammen med jer med det formål at skabe et godt fællesskab og ikke mindst have nogle hyggelige timer sammen.

 

 

 

Læs mere

Vores sponsorer