Gymnastens ABC

ABC for gymnaster
og deres forældre. Holbæk Gymnastikforening vil med denne information gerne give dig svar på nogle af de spørgsmål, der typisk melder sig om både stort og småt når en gymnastiksæson starter. De følgende afsnit er ordnet i alfabetisk rækkefølge. 

Aktiviteterne
dækker næsten alle genrer indenfor gymnastikken - fra forældre/barn og motionsgymnastikover rytmespringgymnastik til zumba. I løbet af sæsonen vil der evt.blive tilbudt forskellige foredrag og andre events.

Bestyrelsen
består af syv personer, der bruger en stor del af deres fritid i foreningen. De vælges på det årlige medlemsmøde i marts og er sammensat af instruktører og andre voksne der gerne vil gøre en forskel. Se din aktuellebestyrelse under menupunketet bestyrelse. 

Bredden
Foreningen lægger vægt på,at der skal være hold for alle, der ønsker at gå til gymnastik. Hertil kommer, at der også udbydes hold der træner mere målrettet til diverse opvisninger rundt om primært på Sjælland.

Fodtøj 
Fodtøj til udendørs brug benyttes ikke i haller og gymnastiksale. Det er ikke rart at ligge og lave gulv–øvelser i smeltevand og gadesnavs. Børns fødder skal kunne bevæges frit. Derfor er bare tæer fint. Store kondisko har det med at falde af, når der skal springes. Ved spring kan kondisko være uhensigtsmæssige af hensyn til instruktøren, der skal tage imod.

Fællestræninger
afholdes med mellemrum. Instruktørerne informerer.     Der kunne godt skrives noget om Eks.vis Sorøtur

Generalforsamling
afholder vi hvert år i marts måned. Vi opfordrer medlemmerne og forældre til medlemmer under 18 år til at komme og gøre deres indflydelse gældende.

Glemt tøj
HVOR GØR VI AF DET ????

Gymnastiktøj
skal være praktisk. Tal med instruktøren på holdet, hvis du er i tvivl.
 
Historie
Der har været organiseret gymnastik i Holbæk Gymnastikforening siden 1928. 

Hjemmesiden
www.holb-gym.dk opdateres løbende med relevante informationer og aktiviteter. Indlæg til hjemmesiden kan sendes til: aaseholmhansen@gmail.com

Holbæk Gymnastikforening
er medlem af både Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger (DGI) og Danmarks Gymnastik Forbund (DGF)

Kontingentet
dækker træningen for den periode du har tilmeldt dig. 

Medlemmerne
kommer primært fra Holbæk kommune, og er udover at deltage i gymnastikken meget velkomne til at være med, når der skal tages en tørn i foreningen. F.eks. ved at gøre en indsats ifm bestyrelsesarbejde, hjælp på holdene og når der ellers "bydes op til dans" med opgaver og ikke mindst de aktiviteter som der bliver arrangeret.

Opvisninger
Det er forskelligt fra hold til hold om der deltages i opvisninger. De opvisninger, der typisk deltages i ud over egen lokalopvisning ultimo marts, er Forårsopvisningen i Roskilde og Kalundborg. Opvisningshold: der skal fra gymnastens side forventes ekstra udgifter til opvisningsdragt og rekvisitter - beløb kan variere mellem 100-300 kroner. Er det korrekt??????

Takt og tone
Holbæk Gymnastikforening er en forening, der vægter trivsel og god opførsel højt. Det forventes, at der altid udvises gensidig respekt både blandt og på tværs af gymnaster, forældre, instruktører, hjælpetrænere og minihjælpere. Uhensigts­mæssig adfærd accepteres ikke og vil medføre sanktion mod pågældende.
 
Træningssteder
Primært Bjergmarken skole, Absalonskolen, Seminaret og Foreningshuset (Bispehøjen 2)

Udvikling
Holbæk Gymnastikforening opfordrer alle med interesse og flair til at videreuddanne sig til hjælpeinstruktør og instruktør til at kontakte Formand Lone Nygaard lone.ny@hotmail.com

Sæson
annonceres primært på www.holb-gym.dk samt i Lokalafvisen By og Land. Tilmelding til vintersæson finder sted senest den 1' august via hjemmesiden, hvor alle holdbeskrivelser også findes. Tilmelding til sommersæson finder sted i uge 12 via hjemmesiden.

Kontakt

Forespørgsler omkring tilmelding via hjemmesiden sendes til Lone Nygaard, lone.ny@hotmail.com
Ved forespørgsler omkring hold kan instruktøren kontaktes
     

Adresser

Absalonskolen

Vandtårnsvej 3
4300 Holbæk

10. kl. center

Gl. Ringstedvej 32
4300 Holbæk

Ladegårdsskolen

Vandtårnsvej 10
4300 Holbæk

Bjergmarken skole

Bispehøjen 2
4300 Holbæk

Realskolen

Absalonvej 25
4300 Holbæk

Holbæk Sportsby, Sundhedscentret

Sports Alle 1
4300 Holbæk

Seminariet

Seminarieparken 2
4300 Holbæk

Forenings­huset, Bispehøjen

Bispehøjen 2
4300 Holbæk
Holbæk Gymnastikforening |Anders Larsensvej 147 | 4300 Holbæk | Tlf.:27 20 18 52